Chanter Karo-oké : café chantant

“Chanter Karo-oké” wil mensen van alle leeftijden op een ludieke en toegankelijke manier laten kennis maken met de wereld van het Franse chanson. Het publiek krijgt zangboekjes en instrumentjes om het geheel zo interactief mogelijk te maken. Karo kan eveneens een mix brengen van eigen werk en klassiekers.

Het is duidelijk dat er op het chanson geen leeftijd staat. Dit programma is geschikt voor middelbare scholen tot zangavonden tot woon-en zorgcentra. Aangezien het publiek zelf de nummers uit het repertoire mag kiezen, wordt de show sowieso altijd op maat aangepast.

Frans leren of weer opfrissen op de leukst denkbare manier. Het publiek wordt actief betrokken om in het onderbewustzijn sluimerende klassiekers met overtuiging weer tot leven te brengen. De zangeres kan grotere groepen aan en maakt van samenzang une vraie fête. (Artiest zoekt Feestneus 2017)
Het publiek wordt meegezogen in een nostalgische trip. Jour de Fête. Complètement. (Artiest zoekt Feestneus 2018)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cultuur in beeld

Prijs : €280 voor één uur of tweemaal een half uur (+ verplaatsingskosten vanuit Oudenaarde). Installatie, boekjes en materiaal worden meegebracht.