KARO

Chanteuse met scherpe tong, en humor.

Een éénpersoons Grieks drama, maar dan in het Frans en met muziek. Zo omschreef een goede vriend spontaan haar nummers. Karo probeert met een zekere flou artistique de chaos te bedekken. De muziek vormt een vlucht en nodigt uit om mee te vliegen.

Op die vlucht komt Karo vele impulsen tegen waar rond de nummers zich kronkelen, zoals de vertakkingen in het leven, het wortelveld in onze maatschappij, de afbrokkelende muren in onze relaties, de opwarming van de aarde en uiteraard ook de vele impulsen die deze cirkel weer rond maken.

Karo bespeelt de kleuren van haar leven en vuurt hier en daar ook wat geëngageerde liedjes op je af. Karo spreekt je toe en fleurt je avond op.
Mildiou vertelt het verhaal van een prachtige blauwe druif die alles in huis heeft om côtes-du-Rhône te worden. Helaas ging de Valse Meeldauw niet akkoord met deze plannen en fnuikte haar gedroomde toekomst. Ze vindt echter een nieuwe sterkere weg in het leven. De prachtige CD-hoes (van de hand van Eric Coolen) beeldt haar weg uit.

KARO laat zich af en toe bijstaan door pianiste Dorien Staljanssens en bassist Koen Dewaele.

KARO – Mildiou (Eigen Beheer)

Geselecteerd Buskerpodium Dranouter 2018
Finaliste Concours de la Chanson française Den Haag 2019
Finalste Music Mayday Ronse 2019
Genomineerd Karen Vernimmen Award 2019
Geselecteerd VONKfestival 2020

(Luisterplein Gentse Feesten, Paulusfeesten, Theater Diligentia Den Haag, etc.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barabot : KARO was een ‘KADO’ voor de liefhebbers van het Franse chanson: mooie nummers en arrangementen ons met veel dynamiek gebracht door deze overigens héél sympatieke dame! Een ware ‘Francaise’ vol timbre en gevoel in de stem, die ook nog eens haar publiek interactief wist te betrekken.

Reactie na Barabot : “Wij hebben genoten. Karo kan alles, ma echt alles. Super zingen en tegelijk nog gitaar piano of hobo spelen. Dat dan ook nog eens loopen… dat alles met zelfgeschreven nummers die beroeren.”