Chanter Karo-oké

“Chanter Karo-oké” wil leerlingen van alle leeftijden op een ludieke, interactieve en toegankelijke manier laten kennis maken met de wereld van de Franse muziek. Deze sessies kunnen zowel in het Nederlands als in het Frans gegeven worden.

Opties en prijzen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Karo komt alleen of met accordeonist Rein De Vos naar de klas of de school en geeft de leerkrachten Frans de keuze uit verschillende opties. Deze zijn:

  1. Interactief zingen
  2. Interactief luisterconcert

1. Interactief zingen

Karo komt naar de klas en leert de leerlingen in klasverband enkele Franse nummers aan. Dit kan gaan van het “echte” Franse chanson tot samen musiceren in het Frans. Ze is hierin heel flexibel en past zich aan aan de wensen van de leerkracht en de groep. Deze sessies kunnen dus georganiseerd worden voor alle leeftijden en niveaus, gaande van lager onderwijs tot hoger onderwijs. Karo beschikt zelf over een zangboekje waaruit de leerkrachten kunnen selecteren. Indien gewenst en op voorhand doorgegeven, kunnen de leerlingen ook hun instrument meebrengen. Karo brengt zelf het nodige materiaal (boekjes, instrumentjes en installatie) mee.

Prijs: €150 per lesuur (+ verplaatsingskosten vanuit Oudenaarde, maximum 30 leerlingen. Bij verplaatsingen naar Antwerpen of Brussel wordt een extra kost van €50 aangerekend) 

In dit concept is het eventueel mogelijk dat er meer dan 30 leerlingen samen geplaatst worden, maar dan wordt er een meerkost van €50 aangerekend.

2. Interactief luisterconcert

Karo komt naar de school vergezeld van Rein De Vos en biedt een (interactief) luisterconcert aan aan de leerlingen. Rein heeft al jarenlange ervaring opgebouwd in diverse chansonensembles.  De leerlingen worden dan als het ware ondergedompeld in een Parijse musette-sfeer. De leerlingen kunnen over een zangboekje beschikken om ten volle mee te zingen. Het optreden duurt twee lesuren en is geschikt voor grote groepen (maximum 200 leerlingen).

Benodigdheden: teksten voor de leerlingen (Karo brengt zelf een 50-tal boekjes mee), muziekinstallatie (2 micro’s/statieven/versterkers/mengpaneel met minimaal 4 ingangen)

Prijs: €700 (+ verplaatsingskosten vanuit Oudenaarde. Bij verplaatsingen naar Antwerpen of Brussel wordt een extra kost van €50 aangerekend). Voor €100 extra kan een eigen installatie meegebracht worden.

Artiest zoekt feestneus :

“Frans leren of weer opfrissen op de leukst denkbare manier. Het publiek wordt actief betrokken om in het onderbewustzijn sluimerende klassiekers met overtuiging weer tot leven te brengen. De zangeres kan grotere groepen aan en maakt van samenzang une vraie fête.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ons aanbod is ook terug te vinden op Cultuurkuur en er op die manier een dynamoPROJECT van maken. We stippelen samen een parcours uit en als school kan je hiervoor subsidies verkrijgen.