Agenda

Agenda

Event Information:

 • Chanter Karo-oké

  “Chanter Karo-oké” wil leerlingen van alle leeftijden op een ludieke, interactieve en toegankelijke manier laten kennis maken met de wereld van het Franse chanson. Deze sessies kunnen zowel in het Nederlands als in het Frans gegeven worden.

  Opties en prijzen

  Karo komt alleen of met de groep “Les Trimards” naar de klas of de school en geeft de leerkrachten Frans de keuze uit verschillende opties. Deze zijn:


  1. Interactief zingen

  Karo komt naar de klas en leert de leerlingen in klasverband enkele Franse nummers aan. Ze is hierin heel flexibel en past zich aan aan de wensen van de leerkracht. Dit kan zich beperken tot het zingen van enkele nummers, dit kan een medley zijn van bekende delen uit verschillende nummers, dit kan gepaard gaan met een korte PowerPointpresentatie van elk nummer, etc. Karo beschikt zelf over een zangboekje waaruit de leerkrachten kunnen selecteren of, indien gewenst, kunnen ze (tijdig) andere nummers aanvragen.

  Benodigdheden: beamer, teksten voor de leerlingen

  Prijs: €60 per lesuur (+ verplaatsingskosten)

  In dit concept is het ook mogelijk dat twee of drie klassen samen geplaatst worden, maar dan is er wel een beperkte muziekinstallatie nodig.

  Benodigdheden: beamer, teksten voor de leerlingen, installatie (micro/statief/versterker met minimaal twee ingangen (jack of XLR) voor micro en gitaar)

  Prijs: €60 per lesuur. Voor €70 extra kan een eigen installatie meegebracht worden.


  2. Interactief schrijven

  Karo komt naar de klas en schrijft met de leerlingen een nieuw nummer. Dit kan gaan van het schrijven van een nieuwe tekst op een bestaand nummer tot het componeren van een geheel nieuw nummer. Hiervoor is het wel aangewezen om over twee lesuren per klas te beschikken.

  Benodigdheden: beamer

  Prijs: €60 per lesuur (+ verplaatsingskosten)


  3. Les Trimards

  Karo komt naar de school vergezeld van haar groep “Les Trimards” en biedt een (interactief) luisterconcert aan aan de leerlingen. De leerlingen worden dan als het ware ondergedompeld in een Parijse musette-sfeer. Het optreden wordt vergezeld van een Powerpoint en de leerlingen kunnen over een zangboekje beschikken. Het optreden duurt twee lesuren en is geschikt voor grote groepen (maximum 200 leerlingen).

  Benodigdheden: beamer, teksten voor de leerlingen, muziekinstallatie (3 micro’s/statieven/versterkers/mengpaneel met minimaal 4 ingangen)

  Prijs: €450 (+ verplaatsingskosten). Voor €100 extra kan een eigen installatie meegebracht worden.