Agenda

Agenda

Event Information:

 • Chanter Karo-oké

  “Chanter Karo-oké” wil leerlingen van alle leeftijden op een ludieke, interactieve en toegankelijke manier laten kennis maken met de wereld van het Franse chanson. Deze sessies kunnen zowel in het Nederlands als in het Frans gegeven worden.

  Opties en prijzen

  Karo komt alleen of met de groep “Les Trimards” naar de klas of de school en geeft de leerkrachten Frans de keuze uit verschillende opties. Deze zijn:


  1. Interactief zingen

  Karo komt naar de klas en leert de leerlingen in klasverband enkele Franse nummers aan. Ze is hierin heel flexibel en past zich aan aan de wensen van de leerkracht. Dit kan zich beperken tot het zingen van enkele nummers, dit kan een medley zijn van bekende delen uit verschillende nummers, dit kan gepaard gaan met een korte PowerPointpresentatie van elk nummer, etc. Karo beschikt zelf over een zangboekje waaruit de leerkrachten kunnen selecteren of, indien gewenst, kunnen ze (tijdig) andere nummers aanvragen.

  Benodigdheden: beamer, teksten voor de leerlingen

  Prijs : €60 per lesuur (+ verplaatsingskosten)

  In dit concept is het ook mogelijk dat twee of drie klassen samen geplaatst worden, maar dan is er wel een beperkte muziekinstallatie nodig.

  Benodigdheden: beamer, teksten voor de leerlingen, installatie (micro/statief/versterker met minimaal twee ingangen (jack of XLR) voor micro en gitaar)

  Prijs : €60 per lesuur. Voor €70 extra kan een eigen installatie meegebracht worden.


  2. Interactief schrijven

  ..


  3. XXX

  ..